Drömmer du om ett fritidshus i skärgården?

Vill du ha ett fritidshus i skärgården? Du kan bygga fritidshus Stockholms skärgård. Det genom att du vänder dig till EGRP Hus. De erbjuder nyckelfärdiga fritidshus. Du kan då välja att bygga detta i skärgården eller på en annan lämplig plats där du har en tomt. De har idag tre varianter av fritidshus:

  • London
  • Stockholm
  • Helsinki

Är det så att du har särskilda önskemål, så kan du be om det, så gör denna hustillverkare sitt bästa för att uppfylla dessa. Deras varianter av fritidshus ger alla ett bekvämt boende. London finns i två olika versioner och det gör även Stockholm. Du kan även göra olika tillval för ditt fritidshus.

Bygg ett fritidshus i Stockholms skärgård

Kanske du har en tomt där du kan bygga fritidshus i skärgården? Då är det ju bara att välja ut vad för slags fritidshus som passar dig och din familj. Det är inte fel att ha ett eget fritidshus att kunna åka till när du vill. De fritidshus som finns hos EGRP Hus har ett grundpris. Sedan kan du välja att göra vissa tillval som kan påverka priset.

Ett fritidshus kan vara på upp till 250 kvadratmeter. Det gör att du kan få gott om plats i det.

Hos EGRP Hus kan du även hitta vanliga hus samt att de även erbjuder så kallade Attefallshus.

Olika hus att välja mellan

Hos EGRP Hus finns det som sagt inte bara fritidshus, utan till dem kan du även vända dig om du har planer på att bygga ett vanligt hus, eller om du är ute efter ett Attefallshus.